Actis

 

Hybris
Honingraatstructuur isolatie.
3 in 1 isolatie materiaal.

Eigenschappen :

De Actis Hybris panelen gaan van 50mm tot 205mm dikte.

Momenteel in voorraad :
50, 60, 75, 105, 125 en 155 mm dikte.

Voordelen :

Licht materiaal en hierdoor gemakkelijk te plaatsen.
Dankzij de zelfklevende stips geïntegreerd in het materiaal kan de isolatie volledig luchtdicht geplaatst worden.
Heeft een kleine plaatsingstijd.

 

 

 Actis Hybris

 Diktes + isolatie waarde :

 50mm dikte   :   R=1,50

 60mm dikte   :   R=1,80

 75mm dikte   :   R=2,25

 105mm dikte   :   R=3,15

 125mm dikte   :   R=3,75

 155mm dikte   :   R=4,65

 

 

HYBRIS is een reflecterende isolatie met honingraatstructuur, 3 in 1, die thermisch (winter & zomer) zowel als akoestisch isoleert en de lucht- en vochtdichtheid van de gebouwen verzekert. Haar hoog thermisch rendement is in België, Frankrijk, Nederland, Engeland, enz. gecertificeerd. Ze heeft een geïntegreerd dampscherm zodat geen bijkomend membraan meer nodig is.

De HYBRIS isolatie heeft een lambda waarde van 0,033 W/m.K . Een paneel met een dikte van 155 mm bv. heeft een R-waarde van 4,65 m².K/W . Eén of twee bijkomende luchtspouwen kunnen deze waarden nog ernstig verbeteren. Zeer dikwijls wordt er een samenstelling gemaakt van Boost’R Hybrid + HYBRIS + Triso Hybrid, waardoor men een aanzienlijk hoog thermisch rendement kan bereiken en zo zelf kan bepalen welke hoge waarden men wil bekomen.

De HYBRIS panelen gaan van 50 mm tot 205 mm dikte en zijn verenigbaar met andere types van isolatie. Zeer licht in gebruik en gemakkelijk te behandelen, hebben ze bovendien een overlappende strook met kleefstrip, waardoor opeenvolgende lagen, luchtdicht aan elkaar kunnen gehecht worden en de installatietijd tot een minimum herleid is.

HYBRIS geniet van de gebrevetteerde technologie van reflecterende isolatie met celstructuur, die haar hoge isolatiewaarden verzekert met een constant en duurzaam karakter en een geattesteerde levensduur van meer dan 50 jaar (Labo LRCCP). Haar samenstelling is gezond, zowel voor de plaatser als voor de inwoner, respectvol voor de binnenlucht in de woonruimten en zonder irriterende vezels of vluchtige organische bestanddelen. Ze veroorzaakt geen stof, verzakt niet in de loop der jaren en is niet onderhevig aan bederf of rotten. Haar 100 % recycleerbaarheid op lange termijn, zonder dat er kwaliteitsverlies ontstaat (Attest UPCYCLEA) , is één van haar grootste troeven. Bovendien verbruikt ze bijzonder weinig energie in vergelijking met andere isolaties tijdens het productieproces (DS ingénierie). En met haar gouden medaille op gebied van koolstofuitstoot waardoor er slechts een zeer geringe ecologische voetafdruk overblijft, scheert ze natuurlijk de top op de wereldmarkt (INIES certificatie).

 

Uitgevoerde studie door :

Energieverbruik voor de productie van diverse isolaties met een Thermische Weerstand R = 3

( Equivalent CO2/m2 )

Vergelijkende studie uitgevoerd in 2019 door het Studiebureel van DS Ingénierie.

 

 

PDF :  Installatie Gids Actis Hybris Daken 

 

PDF :  Installatie Gids Actis Hybris Muren

 

Aanverwante producten :

Actis Boost'R Hybrid S

Actis Triso Hybrid S